Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor Top Performerii lunii martie 2022 sunt:

Andreea Iove

Andreea s-a alăturat echipei noastre în anul 2019. Încă din perioada training-ului Andreea s-a remarcat, învățând foarte repede procedurile dar și procesele.  A dat dovadă de tenacitate în fața noilor provocări, ajungând în scurt timp să obțină aprecierea membrilor echipei, cât și a clientului.

Din 2019 și până în prezent a reușit să obțină rezultate excelente în cadrul echipei, livrănd împreună cu echipa sa rezultate excelente pe toate liniile de business. Au fost perioade dificile unde a fost nevoie să lucreze și portofoliile colegilor, dar și portofoliul de la Dublin și Adreea s-a descurcat foarte bine, fiind apreciată de clienți, dar și de managementul de la Dublin.

Andreea oferă un sprijin permanent colegilor și nu ezită în a-i ajuta de fiecare dată cu informații, coaching și preluare din activități, când este necesar.

Este o persoană implicată și dedicată, dornică să învețe mai mult, să se dezvolte atât pe sine, cât și pe cei din jur.

Ajută echipele și de fiecare dată când am avut nevoie de suport, pentru audit, testare aplicații IT, sau alte task-uri interne și-a oferit suportul și a fost dornică de a învăța lucruri noi sau procese noi.

Este un team leader pe care ne putem baza oricând, care poate lua decizii indiferent de situație și presiune.

Daniel Muha

Daniel face parte din familia CGS din 2015 și încă de la început a dat dovadă de etică în muncă, spirit de echipă, de abilitatea de a se adapta cu ușurință într-un mediu nou și de a învăța în cel mai scurt timp care sunt sarcinile de lucru, îndeplinindu-le cu brio. A deprins abilități noi și a dat constant dovadă de deschidere față de training-uri și dezvoltare profesională în domeniu. Totodată, a demonstrat, de-a lungul celor șapte ani, că are inițiativă și că pune interesul companiei pe primul plan. A implementat cu succes proceduri de lucru ce au dus la îmbunătățirea activității, a format echipe unite obțînând astfel rezultate foarte bune.

Suntem mândri să îl avem în echipă și dincolo de QA-ul Daniel se află prietenul, colegul și Omul Daniel pe care îmi doresc să îl cunoașteți.

“My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be” afirmă Daniel motiv pentru care are toată admirația noastră!

Felicitări câștigătorilor!

Alfred Nobel și Prințesa Diana

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!