Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 3 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor, Top Performerii lunii februarie 2022 sunt:

Iulian Ursu

  • Iulian s-a alăturat echipei CGS și proiectului său în anul 2020. A pășit plin de curaj și entuziasm în echipă și s-a remarcat de la început ca fiind o persoană dedicată, pasionată, atentă la detalii, asimilând foarte repede toate procesele și procedurile. A trecut astfel, destul de repede, la funcția de QA în cadrul proiectului.
  • În calitate de QA, este un sprijin enorm pentru echipă și pentru echipa de management, și are grijă ca întotdeauna să ne pună tuturor un zâmbet pe față atunci când este nevoie. Iulian acoperă multe taskuri pe care le gestionează exemplar, cum ar fi:

‒QA săptămânal și coaching al agenților, dar și susținerea de training-uri pentru agenții noi

‒ verificarea și centralizarea tuturor fișierelor și escalarilor echipei;

‒ asistență în implementarea de noi proceduri și procese prin formarea agenților

  • Fiind un împătimit al tehnologiei și al IT-ului și dorind să îmbunătățească rezultatele echipei, Iulian a dezvoltat o aplicație online menită să își ajute colegii și să le eficientizeze munca. Aplicația centralizează toate fișierele Excel folosite zilnic și săptămânal de echipă pentru a ține evidența tuturor escalarilor, și nu numai. Prin intermediul aplicației Iulian a îmbunătățit și automatizat aceste fișiere, reușind astfel să:

–reducă considerabil timpul petrecut de agenți pentru anumite sarcini;

–crească rată de succes a echipei, eliminând greșelile și asigurând calitatea informațiilor adăugate în fișierele excel prin intermediul aplicației

Alina Cornelia Joita 

Alina a început parcursul profesional în cadrul CGS din luna Decembrie 2020, făcând parte din training-urile desfășurate pe perioada pandemiei, atunci când am încercat și am reușit să respectăm distanțarea socială în cadrul proiectului nostru în centrul din Târgu-Jiu.

Alina s-a remarcat încă din training, dând dovadă de foarte multă implicare motiv pentru care, la finalul acestuia, cunoștințele sale au ajutat-o să devină rapid unul dintre oamenii de bază din echipa sa.

Începând cu luna Mai 2021, a reușit lunar să atingă pragul pentru a primi bonusul de performanță până în prezent, timp de 10 luni consecutive, făcând față cu succes exigențelor lunare de pe proiectele noastre.

Spune că secretul ei constă în faptul că dă dovadă de foarte multă empatie în cadrul apelurilor, oferindu-le suportul necesar clienților.

Mai mult decât atât, în Ianuarie 2022 a susținut training-ul pentru un alt skill, intrând în categoria asistenților dubluskilled, culminând cu atingerea pragului pentru bonusul de performanță pentru noul skill dobândit, încă din a doua lună, Februarie.

Pe lângă faptul că este un reprezentant servicii clienți excelent, este și o mama desăvârșită a unei fetițe de 3 ani pe care reușește să o îngrijească cu brio, reușind să-și mențină rezultatele de invidiat din cadrul proiectul de care aparține.

Cătălina Moldovanu

  • Cătălina s-a alăturat echipei CGS la începutul implementării unui nou proiect, și imediat s-a făcut remarcată prin profesionalism, maturitate și abilitatea de a vedea imaginea de ansamblu.
  • La scurt timp, Cătălina a reușit să promoveze în poziția de Trainer, ajutând la creșterea și expansiunea echipei de Training, cu ajutorul căreia proiectul a reușit să crească cu mai bine de 200 de angajați în decursul unui an.
  • Impactul pe care Cătălina l-a avut în echipa de Training este unul extrem de important, ea fiind mentor pentru o parte dintre colegii care au promovat în echipă, ajutându-i să se dezvolte profesional.
  • De asemenea, abilitățile extraordinare de organizare ale Cătălinei, au fost critice în a menține întreaga echipă pe linia de plutire, într-o perioadă cu până la 6 clase de Training concomitente, pe o perioadă mai mare de 6 luni.
  • Atenția la detalii și organizarea Cătălinei sunt un model de urmat, ea demonstrând în acestă perioadă de expansiune adaptare de la un task la altul, abilitatea de a prelua o grupă de Training din mers și a o duce către rezultate fantastice.

Felicitări câștigătorilor!

Galileo Galilei și Abraham Lincoln

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!