Câștigătoare Performance Loop 2.0!

Inițiativa noastră Performance Loop 2.0 este concepută pentru a încuraja inovația, pentru a optimiza procesele și pentru a îmbrățișa idei care îmbunătățesc calitatea și productivitatea companiei noastre, sau idei care contribuie la îmbunătățirea retenției și al engagement-ului echipelor noastre. Evaluăm inovația, îi premiem pe cei care doresc să perfecționeze mersul lucrurilor, pe cei care se implică în dezvoltarea de noi procese care duc la îmbunătățirea activității, care au un impact pozitiv pentru echipa/proiect/divizie/companie etc.

Astfel, pentru luna februarie 2024 avem o câștigătoare, care a fost susținută de Nicolae Patrașcan, Manager de Operațiuni din Târgu Jiu, pe care îl felicităm pentru implicare, cât și pentru identificarea și prezentarea ideilor inovative ale colegilor săi!

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului lor de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor Top Performera lunii februarie 2024 este:

Roxana Munteanu – Inovatie: Business Evaluation for Agents Unite – B.E.A.U

Roxana este colega noastră din iulie 2020, când și-a început activitatea ca Reprezentant Relații Clienți. Deși pregătirea sa de bază este de a fi inginer, vocația Roxanei este de fapt cu totul alta, mai precis aceea de a lucra și interacționa cu oamenii.

Fiind proactivă, dar mai ales extrem de entuziasmată, nu a durat mult până a promovat în funcția de Quality Assurance Specialist, poziție pe care a ocupat-o din septembrie 2021 până în ianuarie 2023 când a preluat, în calitate de Team Leader, echipa pe care o coordonează și astăzi.

Printre pasiunile sale se numără activitățile fizice și mai ales mersul la sală.

Ideea propusă de Roxana în cadrul Performance Loop 2.0 se numește Business Evaluation for Agents Unite – B.E.A.U și este o aplicație care, indiferent de proiectul pe care activezi, poate înregistra și cumula principalii indicatori de performanță într-un afișaj prietenos pentru începători, sau foarte compact pentru experimentați.

Pentru a afișa rezultatele, aplicația B.E.A.U. ar putea sustrage date din rapoartele uzuale proiectului (indicatori de vânzare, rezultate la nivel de proiect cu update-uri zilnice, rapoarte B.I.) și le cumulează pe toate într-un format ușor de urmărit.

Felicitări câștigătoarei!

Performance Loop 2.0: inovație si perfecționare!