Câștigătoare Performance Loop 2.0!

Inițiativa noastră Performance Loop 2.0 este concepută pentru a încuraja inovația, pentru a optimiza procesele și pentru a îmbrățișa idei care îmbunătățesc calitatea și productivitatea companiei noastre, sau idei care contribuie la îmbunătățirea retenției și al engagement-ului echipelor noastre. Evaluăm inovația, îi premiem pe cei care doresc să perfecționeze mersul lucrurilor, pe cei care se implică în dezvoltarea de noi procese care duc la îmbunătățirea activității, care au un impact pozitiv pentru echipa/proiect/divizie/companie etc.

Astfel, pentru luna ianuarie 2024 avem o câștigătoare, care a fost susținută de Myrthis Pusztai, Team Leader din Brașov, pe care o felicităm pentru implicare, cât și pentru identificarea și prezentarea ideilor inovative ale colegilor săi!

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului lor de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor Top Performera lunii ianuarie 2024 este:

Claudia Mihai – Brașov – Inovație: Psiholog Organizațional (Research)

Claudia are 21 de ani și este studentă la Facultatea de Drept în anul 3 la Universitatea Transilvania din Brașov. Este din localitatea Dofteana, județul Bacău și locuiește în Brașov din vara anului 2021. Spune că pentru ea Brașovul a devenit o a două casă, fiind atrasă de arhitectură și istoria orașului.

A hotărât să se angajeze la CGS deoarece și-a dorit să devină o persoană mai independentă, să întâlnească persoane noi și să își deschidă noi oportunități. Cel mai mult la CGS îi place colectivul și diversitatea acestuia.

Timpul ei liber și-l petrece citind. Îi place să-și petreacă timpul și cu câinele ei, Asha, cât și să meargă la concerte sau să asculte muzică.

“Ideea unui psiholog organizațional a pornit din discuțiile pe care le-am purtat cu colegii mei, munca cu oamenii este de cele mai multe ori cea mai stresantă, iar colectivul tânăr pe care noi îl avem merită și necesită uneori ajutor pentru a se putea infrunta cu dificultățile care deseori apar odată cu jobul. 

Scopul proiectului este de a putea ajuta atât firma, cât și angajații să se dezvolte împreună și să poată avea cea mai bună performanță. La finalul zilei, un om fericit este mereu mult mai productiv în orice arie a vieții sale în comparație cu o persoană timorată.”

Felicitări câștigătoarei!

Performance Loop 2.0: inovație si perfecționare!