Campanie donații pentru începutul anului școlar

Prin FAPTE BUNE, putem deveni EROI pentru cei din jurul nostru!

Pentru mulți copii începutul anului școlar este un prilej de bucurie, pentru că își revăd colegii și prietenii, învață și se dezvoltă, însă pentru unii copii acest început de școală aduce cu sine realitatea neajunsurilor familiei sau ale situației lor în general. 

Astfel, din dorința de a ajuta și de a alina situația copiilor la începutul anului școlar, echipa noastră de Resurse Umane a demarat o campanie internă de donații pentru copiii de la centrele de plasament, de la centre cu persoane abuzate sau copii cu probleme medicale.

Pentru acești copii contează enorm de mult faptul că primesc un tricou/geacă/caiet/o pereche de încălțări cu care să treacă peste toamnă sau iarnă.

Concentrându-ne pe comunitățile din care facem parte și orașele în care avem sedii, ne-am mobilizat și am identificat astfel de situații în Sibiu, Târgu Jiu, București, Galați și Constanța.

În cadrul campaniei noastre, colegii noștri au “adoptat” fie la nivel individual, fie chiar echipe întregi câte un copil sau câte un caz, pregătind cele necesare și donând produse noi pentru cei mici și nu numai, după cum puteți vedea mai jos:

Copiii cărora le-am oferit rechizite și haine au fost cei cu rezultatele cele mai bune la școală. Printre ei au fost campioni la ping pong (Maria, Rebeca, Nicu, Lavinia), pasionați de dans (Maria) sau chiar box (Rebeca) și baschet (Gabriel). 

Ei învață la școala 136 din Ferentari și provin din familii defavorizate, care cu ajutorul donațiilor făcute de Asociația Casa Bună își pot pregăti copiii pentru școală. Casa Bună donează anual înainte de începerea anului școlar rechizite și haine pentru acești copii. 

Reacțiile nu au întârziat să apară, așa că am primit și feedback-uri din partea celor care au primit pachetele de la noi:

“Vă mulțumim, toate hainele sunt bune pentru Rebeca și Denisa” – mama fetelor.

“Mulțumesc frumos pentru tot ce am primit” – Gabriel, elev.

“Vă mulțumesc din suflet pentru ce bucurie i-ați adus Marinei, s-a bucurat enorm pentru toate!” – mama Marinei. 

  • ConstanțaCasa Speranța – 11 persoane cu vârstele cuprinse între 6 și 14 ani și 4 fete de 32-35 ani (copii/persoane cu diverse probleme medicale)

Colegii noștri din Constanța au donat haine, alimente și rechizite.

  • GalațiFundația Familia – 8 copii cu vârstele cuprinse între 3-14 ani (adăpost temporar pentru mame și copii abuzați).

Colegii noștri au donat haine și rechizite, cât și i-au vizitat și au petrecut timp cu micuții acestei Fundații.

  • Târgu JiuAsociația Glasul Sufletului – copii de toate vârstele care au avut nevoie doar de rechizite, așa că, colegii noștri din Târgu Jiu au răspuns cu bucurie și au achiziționat cele necesare.

“Vă mulțumim din suflet pentru tot ajutorul, a contat enorm, chiar nu mai aveam cu ce să echipăm celelalte ghiozdane”, ne-au transmis reprezentanții Asociației în urma trimiterii produselor strânse de colegii noștri inimoși.

  • Sibiu – o familie din Turnu Roșu la 27 de Km de Sibiu, cu o situație financiară modestă.

2 adulți și 3 copii de 16 ani, 3 ani, respectiv 17 ani; cel din urmă fiind var primar cu ceilalți doi copii, rămas singur pe lume, părăsit de mama sa, tatăl său fiind decedat. Părinții care se ocupă de toți cei 3 copii sunt angajați, însă sumele nu acoperă necesarul pentru cheltuielile de zi cu zi.

Pentru ei colegii noștri au achiziționat alimente și haine.

“Ne-am dorit tare mult să oferim puțină bucurie și zâmbete unor copii care nu au parte de căldura unei familii, de micile bucurii zilnice sau lucrurile normale de care trebuie să beneficieze un copil.

Vreau să mulțumesc din suflet colegilor care s-au implicat în acțiunea noastră pentru că, cu siguranță au avut parte doar de zâmbete, lacrimi de bucurie și mulțumiri din partea lor”, ne-a transmis Simona Burdalescu, Vice Președinte Resurse Umane CGS România.

Le mulțumim si noi din inimă colegilor noștri minunați, cât și echipei de Resurse Umane care a coordonat această campanie! ❤️

#CGSDreamTeam #FriendsDonatingTogether