BrasovulTau.ro: Tinerii se relochează în Braşov şi Sibiu pentru a lucra la CGS

Cei mai mulţi angajaţi care şi-au mutat domiciliul pentru a se angaja la CGS se regăsesc în Sibiu, numărul acestora crescând cu peste 10% în ultimul an. Mulţi dintre cei care s-au mutat în Sibiu provin din localităţi precum Mediaş, Cluj Napoca sau Râmnicu Vâlcea. Numărul este în creştere şi în Braşov (cu 7% în aceeaşi perioadă), aici schimbându-şi domiciliul persoane care locuiau anterior în localităţi precum Codlea, Făgăraş sau Câmpina.

„În anii trecuţi, cele mai multe relocări ale angajaţilor vizau poziţii de management şi doar un număr redus dintre acestea priveau poziţiile entry level. Recent însă a crescut ponderea celor care sunt dispuşi să se mute în alt oraş pentru a se putea angaja în compania noastră pe o serie de poziţii de începători, care necesită competenţe speciale (de limbi străine, tehnice, comunicare etc) şi cărora le corespund venituri în consecinţă”, a arătat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS în România.

În primele luni ale anului curent, CGS a scos la concurs 250 de joburi. Majoritatea poziţiilor au fost locuri de muncă nou-create şi au vizat centrele de suport din Braşov şi Sibiu, implicate în noi proiecte.

Citește articolul întreg pe BrasovulTau.ro 

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *