Be a part of our Team, the #CGSDreamTeam!

Nu ai aflat încă? Avem nevoie de tine în echipa noastră. Vrem colegi cărora să le placă munca în echipă, să fie performanți și implicați. Cum ar trebui să fie colegii noștri? Să vedem ce ne spune Edith, care lucrează în CGS de aproape 3 ani.

Sfatul meu pentru viitorii colegi este să fie deschiși către nou, să aibă curaj să facă ceva ce nu au mai făcut până acum, pentru că acest job le oferă posibilitatea de a se dezvolta atât pe partea de comunicare și relaționare cu oamenii, cât și pe plan profesional”.

Așadar, dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu tânăr, dinamic, cu oportunități, grăbește-te să ne trimiți CV-ul tău și hai în echipa noastră. Avem echipe la București, Brașov, Sibiu și Târgu-Jiu, echipe tinere, ambițioase și profesioniste. Iar fiecare loc în echipa noastră are parte de beneficii, precum bonusuri în funcție de performanță, asigurare de sănătate, transport asigurat între 22.30 și 6 dimineața, de luni până duminică și traininguri, unde te trimitem pentru a deveni din ce în ce mai bun în ceea ce întreprinzi.

Cristina, colegă cu noi din 2011, afirmă că fiecare nou angajat, dacă își demostrează abilitățile și este interesat să învețe și să se dezvolte, va crește în interiorul companiei. Da, echipa de management a companiei este promovată în proporție de 90% din interiorul companiei.

Iar acest lucru înseamnă două lucruri: la CGS poți avansa, iar dacă ești proaspăt membru al echipei noastre, coordonatorii tăi vor înțelege problemele cu care te confrunți pentru că, nu-i așa, au trecut și ei prin aceleași situații ca și tine.

Ah, și să nu uit! Dacă ești cititor avid, mai avem o propunere pentru tine. Dacă vii în echipa noastră, noi îți plătim abonamentul la o bibliotecă, iar tu vei primi cărți direct la sediu. Așadar, când pleci de la serviciu, vei avea cu tine și o carte interesantă de citit!

Și să nu spui că nu te-am anunțat, nouă ne plac concursurile. Și există mari șanse ca dimineața să găsești în inbox-ul tău sau pe pagina de Facebook a companiei un concurs, cu premii desigur.

Iar dacă ești un împătimit al sporturilor, te trimitem și la Corporate Games! În fiecare vară și în fiecare iarnă. Și, crede-mă, ai de unde alege: volei, fotbal, tenis de masă, tenis de câmp, înot, biliard, bowling, karting, schi, tir și multe alte sporturi gândite pentru tine.

Doar un singur pas este necesar să facei pentru ca noi să îți urăm „Welcome in our dream team”: trimite-ne CV-ul tău pe [email protected].