Aniversare specială la CGS România

Suntem mândri și bucuroși că am avut și anul acesta prilejul de a ne sărbători minunații colegi care în 2023 au împlinit 10 cât și 15 ani alături de companie și profităm de ocazie să le urăm, din nou, un sincer și cald La mulți ani!

Motto-ul nostru, “Friends Working Together”, a apărut ca urmare a realității din compania noastră: se leagă constant prietenii frumoase, de durată. Și ne bucurăm să descoperim în fiecare zi ce colegi deosebiți, diferiți, talentați și în special de la care putem învăța foarte mult, avem.

În cadrul CGS există foarte multe povești de succes. Poate pentru unii dintre noi aici a fost primul job și, tot aici, am descoperit că putem crește, că putem evolua, învățând permanent lucruri noi. Ne știm de ani de zile, ne cunoaștem calitățile și defectele, dar ne și sprijinim de fiecare dată când este nevoie.

O decadă nu este puțin, mai ales când ai peste 30 de ani, înseamnă o treime din viața ta de adult. O treime petrecută la CGS România, locul în care ai experimentat primele zile ca și angajat, coleg.

A fost un moment cu adevărat special sărbătorirea colegilor cu vechime de 10 cât și 15 ani în companie și, mai ales, a fost un prilej bun de a celebra experiența colectivă a acestor ani petrecuți împreună, amintindu-ne momente amuzante, întâmplări atât de diverse, povești și multe alte pățanii din toți acești ani. Când ești prins în activitățile de zi cu zi, este ușor să treci cu vederea anumite lucruri, poate chiar și reușite, iar astfel de momente împreună, când putem să ne uităm înapoi și să ne dăm seama de unde am pornit și unde am ajuns, devin cu atât mai prețioase, cu cât realizăm că am început singuri, însă am ajuns să fim o ECHIPĂ!

Vom respecta acest obicei și vom sărbători anual colegii care împlinesc peste 10 ani alături de noi, profitând de fiecare eveniment de acest gen pentru a depăna amintiri și de a crea noi momente frumoase împreună!

Și de această dată am petrecut clipe minunate împreună și ne-am bucurat să vedem emoția colegilor sărbătoriți. Emoție ce vine nu doar din surpriza făcută, ci și din realizarea faptului că au alături colegi minunați, care îi sprijină zi de zi.

Suntem recunoscători că avem șansa de a aduce în echipa noastră oameni noi, entuziaști și energici, care ne inspiră zi de zi cu dorința lor de a învăța cât mai mult. Și, pe de altă parte, îi avem alături și pe colegii cu vechime, care împărtășesc cu ei experiența lor și care ne dovedesc, zi de zi, că aici suntem o mare FAMILIE!

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether