Am sărbătorit 9 ani în Târgu Jiu

Luna septembrie este în fiecare an specială pentru noi pentru că marchează un nou an aniversar pentru sediul și echipa noastră din Târgu Jiu. În urmă cu 9 ani deschideam porțile acestui sediu cu o mică echipă formată din 24 de colegi, dar care ofereau suport pentru un client important.

Pe lângă faptul că ne este drag orașul lui Brâncuși, am descoperit în Târgu Jiu, încă de la început, colegi cu care am colaborat foarte ușor, dornici să învețe și să se dezvolte, ambițioși și energici. Drept dovadă că unii dintre aceștia încă fac parte din echipa noastră și ne bucurăm să îi avem alături în continuare.

„Centrul nostru de suport din Târgu Jiu, inaugurat în 2014, a fost recunoscut imediat ca un hub de performanță în cadrul CGS România. Datorită rezultatelor remarcabile obținute, business-ul nostru destinat acestui centru a cunoscut o creștere susținută, generând astfel necesitatea aducerii în echipă a unor noi talente. La momentul actual, în hub-ul din Tg. Jiu activează 300 de angajați. Dintre aceștia, doar o mică parte lucrează în sistem remote, majoritatea optând pentru activitatea de la birou datorită mediului de lucru și a oportunităților oferite de acesta. Suntem mândri să afirmăm că 95% dintre membrii echipei de conducere pentru această filială provin din comunitatea locală și au parcurs o evoluție semnificativă în compania noastră, pornind de la poziții de bază,” a menționat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Povestea celor 9 ani ai echipei noastre din Târgu Jiu este cel mai bine spusă chiar de ei, de colegii noștri, așa că iată gândurile celor care fac parte din echipa din Târgu Jiu încă de la început:

Ana-Maria Pop – Trainer –  9 ani de CGS – mă întreb când au trecut. Când spui 9 ani, ți se pare foarte mult, însă dacă stau și mă gândesc la ce au însemnat acești ani atunci mă uit la mine, cea din 2014, o tânăra emotivă, în căutarea unui loc de muncă, fără experiență (cerută de mai toți angajatorii), dar care își dorea să demonstreze că poate.

În 2023, sunt poate același om, însă cu un bagaj bogat de cunoștințe, un om complex, un om capabil să instruiască alți oameni, așa cum și alții m-au instruit la rândul lor, un om care încă învață de la cei din jur, la fel de mult, în fiecare zi.

Experiența CGS este una unică. Dar asta o poți spune doar după ce ești parte din această lume, o perioadă de timp.

La mulți ani CGS! Hai cu încă 9 ani tot la fel de frumoși! 😊”

Raluca Mogoșeanu –  Team Leader – “O să mă raportez și eu la cei 9 ani de CGS, chiar dacă 2 ani au fost lipsă pentru că am în fost în concediu de creștere copil.

În septembrie 2014 eram un copil de abia ieșit de pe băncile facultății ce a vrut să devină independent și să își găsească un prim loc de muncă. V-am găsit pe voi și se pare că a fost cea mai bună decizie și  frumoasă perioadă din viața mea 😊.

Training-ul pentru mine a însemnat perioada de formare, dar și o perioadă ce părea a fi grea, dar cu timpul devenea simplă pentru că am avut lângă mine oameni ce m-au încurajat mereu.

În tot acești 9 ani mi-am făcut prieteni, am avut ocazia să învăț, să mă descopăr ca om, să mă dezvolt atât din punct de vedere personal, cât și profesional, să îmi depășesc limitele și să devin cea mai bună versiune a mea. 😊”

Marius Enea –  Team Leader  – “În cifre CGS pentru mine înseamnă – 9 ani, 3 proiecte, 5 poziții.

În cazul meu acest job m-a ajutat să mă dezvolt atât profesional cât și personal, și mi-a oferit un parcurs plin de provocări și lucruri noi.

Cheia succesului a fost colectivul, dar și echipa de management. Dintre cei din urmă i-aș aminiti pe Nicolae Patrașcan – profesorul ce m-a ghidat din prima zi în CGS și datorită căruia am ajuns unde sunt, Ion Jalbă – omul care spune lucrurilor pe nume și de la care am învățat cât de importante sunt cifrele și Liviu Dulgheru – un exemplu de implicare în tot ceea ce face, pentru proiectele și oamenii din subordinea lui.

În încheiere promit că voi rămâne la fel de implicat, și dornic de noi provocări. Ne auzim la aniversarea de 10 ani :)”

Corneliu Dobrițescu –  Team Leader  – „Am pășit în această companie în septembrie 2014, chiar de la „începuturi”, de la inaugurarea sediului din Târgu Jiu. După tot acest timp, 9 ani, pot spune că este locul unde mi s-a oferit șansa de a crește și de a mă perfecționa.

Toți acești 9 ani au fost extraordinari, o perioadă în care am acumulat și aprofundat un volum mare de informații, m-a ajutat să îmi lărgesc orizonturile atât pe plan personal, cât și profesional.

Vă mulțumesc din nou că mi-ați dat ocazia să fac parte din această companie și sunt bucuros să continuăm această călătorie împreună.”

Claudiu Ciora –Team Leader  – „În urmă cu 9 ani am decis să mă alătur echipei CGS, iar ceea ce încă mă determină să mă dedic şi să mă implic în continuare la locul de muncă este mediul şi atmosfera prietenoasă, atitudinea pozitivă şi altruistă a colegilor.

De-a lungul timpului am întâmpinat provocări pe care le-am depășit cu brio, astfel că munca nu devine niciodată plictisitoare. Aprecierile mele se duc către colegii manageri care ne încurajează și motivează, dar nu în ultimul rând se îndreaptă către colegii mei care au devenit prietenii mei, chiar familie.”

Nicolae Patrașcan – Manager Operațiuni – “Îmi place să spun că sunt un moldovean, născut în Brașov și împlinit în Oltenia.

Această “versiune” a lui “Nicu” este datorată celor peste 9 ani de zile petrecuți în sediul nostru din Târgu Jiu, ani care reprezintă mai mult de 50% din viața mea de adult.

Am spus-o de foarte multe ori în ultima perioadă: acum pentru mine “acasă” înseamnă Târgu Jiu, iar oamenii pe care i-am întâlnit aici, în special în CGS, m-au făcut să simt asta.

Am crescut împreună și avem în continuare de privit în față. Aștept “majoratul” echipei noastre din Târgu Jiu.”

Suntem tare mândri de faptul că echipa noastră din Târgu Jiu este formată din tineri profesioniști dornici să performeze și să își construiască o carieră pe termen lung, având la dispoziție un plan de dezvoltare susținută, cât și o echipă unită, ingrediente-cheie ale unui succes garantat.

Astfel, le urăm un sincer „La mulți ani!” colegilor din Târgu Jiu și le dorim ca acesta să fie doar începutul unui lung șir de reușite și bucurii, împreună!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *