Am donat sânge pentru cei aflați în suferință

Pentru că un gest aparent simplu poate schimba sau chiar salva o viață, am decis să organizăm o nouă campanie de donare de sânge, chiar la noi la sediu, în București, la început de mai.

Îi mulțumim din nou pentru ajutor colegului nostru Florin Păcuraru, Manager de Proiect, care este un om cu suflet mare și un donator de sânge constant la Spitalul Militar din București. Astfel, am luat legătura din nou cu reprezentanții Ministerului Apărării Naționale care coordonează astfel de activități și am început să facem pregătirile necesare.

Miercuri, 3 mai, o unitate mobilă a Centrului de Transfuzie Sanguină ”Colonel Prof. Dr. Nicolae Nestorescu” s-a deplasat la sediul nostru din București. O echipă de oameni minunați și, totodată, profesioniști, ne-au ajutat să trecem cu bine peste teama de ace :), ne-au consultat și ne-au explicat ce înseamnă să donezi sânge.

Datorită lor, totul a decurs foarte ușor, iar cei 18 colegi de-ai noștri care au donat au contribuit la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților aflați pe paturile de spital.

Astfel, în cadrul acestei campanii de donat sânge organizată în sediul nostru, dintre cei 23 de colegi înscriși pentru a dona, 18 colegi au îndeplinit condițiile necesare și au reușit să doneze sânge cu succes, contribuind la salvarea de vieți.

Ca de fiecare dată, am pus la dispoziția echipei de la Centrul de Transfuzie spațiul necesar pentru buna-desfășurare a acestui eveniment.

Le mulțumim încă o dată pentru faptul că s-au implicat în această cauză!

Prin campania #FriendsDonatingTogether promovăm donarea de sânge benevolă, ca gest responsabil, altruist, independent de interese materiale, care contribuie la creşterea siguranţei sistemului transfuzional.

Nu uita că poți să mergi și să donezi la Centrul de Transfuzie Sanguină din orașul în care locuiești.

Donează pentru VIAȚĂ! Gestul tău va oferi șansa la viață pentru trei persoane! 

#CGSDreamTeam #FriendsDonatingTogether