A avut loc a patra întâlnire Hello, CGS!

În octombrie 2022 am inițiat cu entuziasm evenimentul nostru Hello, CGS! prin intermediul căruia ne propuneam să ne întâlnim colegii care lucrează de la distanță. Astfel, fiecare ediție a fost o oportunitate excelentă pentru a afla mai multe unii despre alții, cât și de a crea noi legături profesionale și personale într-un mediu destins.

Până nu demult, interacțiunile noastre se limitaseră la comunicări digitale, e-mailuri, întâlniri online, sesiuni de feedback. Drept urmare, am simțit nevoia unei interacțiuni umane directe, așa că am creat seria de evenimente Hello, CGS! pentru a ne întâlni și a ne cunoaște îndeaproape.

Aceste întâlniri sunt deosebit de valoroase pentru colegii care s-au alăturat echipei lucrând de la distanță, oferindu-ne ocazia să ne vedem față în față  și să împărtășim mai multe despre cultura organizațională, istoria și proiectele CGS România, cât și de a socializa.

Motto-ul nostru, “Friends working together”, nu este doar un slogan, ci reflectă spiritul de colaborare și prietenia care ne caracterizează modul de lucru, creând legături durabile și susținându-ne reciproc.

După primele trei întâlniri de succes, caravana Hello, CGS! și-a continuat călătoria, iar recent, pe 23 aprilie, am organizat cel de-al patrulea eveniment reușit la Cluj, în ambianța caldă a Restaurantului Rod.

Evenimentul a fost o oportunitate de a descoperi colegii noștri extraordinari, plini de energie și entuziasm, care lucrează din județul Cluj. Am discutat despre istoria CGS, despre diviziile și clienții noștri, despre ce înseamnă să faci parte din echipa CGS România, despre oportunitățile de avansare în companie, cât și am avut plăcerea de a împărtăși povești personale, pasiuni, hobby-uri.

Ne-am bucurat să aflăm cum au perceput colegii noștri această întâlnire:

„Am avut parte de o prezentare dinamică, plină de energie. Informațiile primite sunt foarte useful și mă bucur foarte mult pentru participare.”

Raul Marița – Reprezentant relații clienți

„Această întâlnire a fost foarte benefică din punctul meu de vedere, deoarece mi-a schimbat „overview-ul” cu privire la companie. Am aflat mai multe despre domeniul de activitate pe care îl desfășoară și mi se pare că există flexibilitate foarte mare pentru angajat.”

Iuga Ștefan – Reprezentant relații clienți

“Inițiativa Hello, CGS! este întotdeauna ocazia perfectă de a te simți în familie. Ca atunci când, în preajma sărbătorilor, familia extinsă se adună la masă, povestesc unul despre celălalt și împărtășesc experiențe, deoarece nu s-au mai văzut demult. Așa și noi, cu ocazia Hello, CGS! ne-am adunat cu familia extinsă din cadrul și din afara proiectelor pe care le conducem.

Am întâlnit la Cluj colegi cu care nu ne-am mai văzut de mult timp sau chiar niciodată, față în față, și am împărtășit câteva ore de idei interesante, experiențe și curiozități profesionale, într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Sunt recunoscătoare că am avut ocazia să iau parte la această inițiativă și mulțumesc tuturor colegilor pentru deschiderea de care au dat dovadă.”

Cătălina Lupu – Operations Manager

Incă o dată se dovedește că prietenia și colaborarea sunt ingredientele cheie ale succesului nostru! Urmăriți știrile companiei noastre pentru a afla când anume și unde va avea loc următorul eveniment Hello, CGS!.