Campania #SunăUnBlogger și-a desemnat „interlocutorii” câștigători

Se iau 10 bloggeri, 1 trainer priceput și răbdător și un call-center.  Ce rezultă? Campania #SunăUnBlogger.

Vineri, 22 mai, între orele 12:30 și 14:30 am avut parte de o adevărată aventură. Două ore de întrebări, în fel și chip, care i-au uimit, înveselit sau nedumerit pe bloggerii noștri invitați. Cristian China BirtaVictor KapraAnca PintiliiBianca CeicaDaniela BojincăDiana DucaLivia IușanMădălina IancuCristian FloreaCristian GhingheșDavid MitranAndrei Otineanu, au devenit angajați CGS România, pentru a vă răspunde la telefon.  Nu e muncă ușoară, să știți. Însă cei 10 bloggeri s-au descurcat de minune. Au avut drept ajutor și noul nostru E-book despre Outsourcing: https://bit.ly/1cfMRwy  Sperăm să îi convingem să ni se alăture.

234 de apeluri pline de curiozitate au făcut deliciul celor care erau în spatele campaniei.  Bloggerii noștri pregătiți v-au răspuns la toate întrebările.  De la cea mai populară întrebare, „Girafele înoată?” la cele mai tehnice, despre cum fucționează un call-center sau cum ați putea face parte din echipa noastră.  Vă dați seama ce distracție a fost după prima întrebare, nu?

Ei, pentru că ne-ați sunat cu atâta spor, am dat și 5 premii în valoare de 50 de euro. Câștigătorii i-am ales prin platforma random.org, ca să nu fie cu supărare. Doar suntem corecți.

Așadar, cei cinci câștigători ai noștri sunt:

  • Valerica Crintea
  • Ancuta Iordanescu
  • Maria Stanescu
  • Remus Gheorghita
  • Adrian Stoica

Să ne auzim cu bine!