Federer, Sampras și Halep! Aveți mulți fani în CGS Romania!
1
 

Roger Federer, Pete Sampras și Simona Halep, pe această cale vrem să vă transmitem că aveți mulți, dar foarte mulți fani în CGS Romania. Mulți și frumoși. Și buni povestitori.

Și pentru că ne-au plăcut atât de mult mesaje lor despre începuturile „relației” cu tenisul, ne-am gândit să le împărtășim cu voi, că „așa-i în tenis”!

Începem cu Irina, care poveștește că prima oară când a vizionat un meci de tenis avea în jur de 7 ani și mergea pe stadionul din orașul natal. Era fascinată de acțiunea din teren și își dorea să joace ca și ei pentru că era impresionată de ușurința cu care mânuiau rachetele din lemn.

Claudia își amintește că primul meci l-a vizionat cu mama sa, care este pasionată de acest sport, dar este și un mare admirator al jucătoarelor Simona Halep și Alexandra Dulgheru. Recunoaște că nu are timp să se uite la toate meciurile, însă iubește tenisul și, ori de câte ori are timp, se relaxează privind la televizor evoluțiile Simonei Halep, Alexandrei Dulgheru și ale Cameliei Begu.

Vă mai amintiți de Sampras și Agassi? Dacă voi nu, Cosmin spune că atunci a început să „cochetezecu tenisul, iar Mădălina a văzut primul meci de tenis acum mai bine de 10 ani, mai exact primul meci al lui Pete Sampras cu Roger Federer la Wimbledon, în 2001. Atunci s-a îndrăgostit și de jocul lui Federer, iar Wimbledon a devenit turneul ei preferat. Bună treabă, Mădălina.

Bună treabă a făcut și Tiberiu care a asistat la primul meci de tenis în Marea Britanie, în Birmingham, unde a mers cu mai mulți prieteni, grație facultății care le-a oferit bilete gratis, ei fiind pasionați și jucători de tenis. Frumos!

brd

Mircea este și el într-o relație cu tenisul de 14 ani! Insist! 14 ani! Povestea lui a început pe 2 iulie 2001. Ce s-a întamplat în acea zi? Ah, să citim această frumoasă mărturie!

Era turneul de la Wimbledon, al patrulea tur, Central Court, unde favoritul turneului (și al tuturor pasionaților de tenis) juca un meci pe care mulți îl considerau o formalitate. Maestrul Ierbii cum era denumit, Pete Sampras era de departe cel mai bun jucător al momentului și de mulți considerat al tuturor timpurilor, era pe punctul să își treacă încă un trofeu în palmares, chiar pe terenul considerat “al lui” de 8 ani încoace. Totuși, un junior de numai 20 de ani avea alte planuri… . Deși a intrat ca un jucător de serie, fără nume, fără reputație și fără palmares, după cinci seturi istorice 7–6 (9-7), 5–7, 6–4, 6–7 (2-7), 7–5, acest junior a reușit să îl învingă pe campionul entitre de 4 ani și câștigător a 7 titluri de Wimbledon, Pete Sampras. Roger Federer este numele acelui junior și a rămas întipărit pe buzele tuturor pasionaților de tenis după ce a livrat meciul vieții sale, împotriva idolului său și fără emoții în fața presiunii fanilor, care îl vedeau ca un outsider”, povestește Mircea. V-am spus la începutul textului că avem povestitori tare faini.

Unde era Mircea? Acasă, cu bunicul său, un alt mare pasionat al tenisului. Așadar, Mircea ne întreabă unde eram noi pe 2 iulie 2001. Unde? Normal că urmăream finala!

Pentru Claudia Maria, primul meci de tenis pe care l-a văzut a fost în compania tatălui său, acesta fiind foarte pasionat de acest sport. Își amintește că nu știa diferența dintre un set, un game sau cum se calculau punctele, însă era foarte atrasă de meciul în sine. Acum cu siguranță le-a învățat!

brd2

Și Cristian are o poveste de lungă durată cu tenisul și începe prin anii ’90, când tatăl său a început să practice acest sport.

De mic copil am fost pasionat de orice formă de sport și când tatăl meu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el la terenurile de tenis răspunsul a fost unul foarte simplu. După câteva meciuri, am înțeles regulile, sistemul de punctaj și am fost promovat la poziția de “arbitru”. Ca să nu existe dubii, menționez că arbitram corect, drept urmare tatăl meu nu prea câștiga”, spune Cristian!

Alexandra a început să urmărescă meciurile de tenis relativ recent. Primul meci pe care l-a văzut a fost finala de la Roland Garros de anul trecut dintre Simona Halep și Maria Sharapova.

Și poveștile pot continua. Cu Mario care a văzut primul meci în 2008, finala dintre Nadal și Federer, un meci intens după cum spune colegul nostru, care a durat aproape jumătate de zi din cauza ploii, și cu Nicoleta, care s-a bucurat prima oară de tenis în 2009, la finala US Open, jucată de Novak Djokovic și Roger Federer. Spune că a fost începutul perfect al relațieiei cu tenisul, “deoarece atunci Roger Federer a lovit acel tweener incredibil care încă mi se pare cea mai bună lovitură din tenis din ultimii ani”.

Ce de relații. Unele într-adevăr frumoase!

*Frumoasele povești au fost „culese” cu ocazia BRD Bucharest Open, când CGS a organizat un concurs pentru câștigarea mai multor bilete!

 

Trimite-ne CV-ul tău

0 Comments

Leave a reply

Your email addres will not be published.
Required fields are marked with