CGS Romania, printre castigatorii Winter Corporate Games
3
 

Așa cum anunțam aici, în weekend-ul 23 – 25 ianuarie, echipa CGS România, formată din aproape 130 de angajați, s-a întrecut cu alți peste 800 de corporatiști, pentru trofeele Winter Corporate Games și pentru șansa de a reprezenta România la jocurile mondiale dedicate mediului corporatist, care vor avea loc în noiembrie, în Mexico City.

Echipa CGS România a fost înscrisă la toate cele 9 probe ale competiției (schi slalom paralel, schi super G, snowboard, tir, volei pe zapada, bowling, biliard, tenis de masa și tenis de câmp) și a obținut medalia de aur (Lucia Ursu) și pe cea de bronz (Torok Orsolya) la proba de schi slalom paralel, medaliile de argint (Vali Malau) și de bronz (Dorin Chioariu) la biliard individual și medalia de argint (Dumitru Novac) la proba de tir, dar și Trofeul pentru Divizia 6 (101-150 de atleți), din care a făcut parte. Printre cei care au ocupat poziții în topul 10 al probelor, se numără:

  • Mioara Antonie (Locul 7) – Snowboard;
  • Radu Bustiuc (Locul 7) – Snowboard;
  • Denisa Apostiu (Locul 4) – Tenis;
  • Attila Kurta (Locul 5) – Bowling Single;
  • Bedo Bela (Locul 7) – Bowling Single;
  • Bedo Bela & Attila Kurta (Locul 7) – Bowling Dubles.

Prin câștigarea acestor premii, echipa CGS România merge mai departe în cursa pentru șansa de a reprezenta România la jocurile mondiale dedicate mediului corporatist, calificându-se pentru ediția din vară a Corporate Games, care va avea loc în luna iunie a acestui an, la București.

Festivitatea de premiere a avut loc la centrul de înscrieri, găzduit de Hotel Kronwell din Brașov, iar trofeele au fost înmânate câștigătorilor de către Vladimir Sterescu – Country Manager, Computer Generated Solutions Romania. Anul acesta, CGS România a fost nu doar participant în cadrul acestei competiții, ci și partener platinum al evenimentului.

Felicitări întregii echipe, mondialele ne așteaptă!

 

 

Trimite-ne CV-ul tău

1 Comment

Leave a reply

Your email addres will not be published.
Required fields are marked with